Branka Katić važi za najvoljeniju srpsku glumicu. 

Publika je obožava, za nju se otimaju režiseri a uspešnu karijeru napravila je i u inostranstvu uključujući značajne uloge u nekoliko holivudskih hitova.

Branka nerado priča o privatnom životu, pa su mnogi gotovo zaboravili da je ona pre DŽulijana bila u vezi sa našim nekada čuvenim vaterpolistom Igorom Milanovićem. 

Foto: Nebojša Paraušić

 

 

Svoju ljubav čuvali su daleko od očiju javnosti iako su oboje u to vreme bili izuzetno popularni. Međutim, njihova romansa se završila i svako je krenuo svojim putem kako im je odredila sudbina. 

Govoreći o Branki legendarni vateropo as je priznao da se sa osmehom na licu i danas seti njihove mladalačke ljubavi.

- Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... Branka je srećno udata, upoznao sam i DŽulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas - rekao je jednom prilikom Igor Milanović. 

Bivši dečko Branke Katić sinonim je za domaći vaterpolo, u prilog čemu govore brojne medalje koje je tokom karijere osvojio. NJegovo ime zlatnim slovima je upisano u našoj sportskoj istoriji, a ušao je i u "Kuću slavnih".

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".