Objavljene su prve fotografije Ilona Maska s njegovim blizancima uz njihovu majku Šivon Zilis, koja je i izvršna direktorka njegovog startapa za veštačku inteligenciju Neuralink. Slike je objavio bivši novinar Volter Ajsakson, inače autor nadolazeće biografije o vlasniku X-a.

Ajsakson, čija knjiga izlazi u prodaju 12. septembra, rekao je da je Mask želeo da se sastane s njim u domu Zilis i dece prošlog marta radi razgovora. "Rekao je da ostavimo telefone u kući dok sedimo napolju jer bi neko mogao da ih koristi za praćenje naših razgovora", otkrio je pisac za Time.

 

"Sedeli smo na terasi u predgrađu pored mirnog bazena u dvorištu sunčanog prolećnog dana, s dva plavooka blizanca koja su učila da se mackaju, dok je Mask turobno nagađao o mogućnosti izgradnje održive ljudske kolonije na Marsu pre nego što apokalipsa uništi civilizaciju na Zemlji", opisao je.

Inače, Zilis je rodila Maskovo osmo i deveto dete u novembru 2021. NJihova imena nikada nisu objavljena. Blizanci, koji su navodno začeti vantelesnom oplodnjom, rođeni su samo nekoliko nedelja pre nego što je Mask dočekao svoje drugo dete s kanadskom pop zvezdom Grajms.

Zilis je rekla kolegama da ona i njen 52-godišnji šef milijarder nikad nisu bili u seksualnim odnosima niti su ikad bili u ljubavnoj vezi na bilo koji način, izvestio je Reuters. Mask ima još petoro dece sa svojom prvom suprugom, kanadskom spisateljicom DŽastin Vilson. Prvo dete izgubio je 2002. Beba je preminula u desetoj nedelji od sindroma iznenadne smrti odojčadi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".