Na Instagram profilu "Zdravo Pančevo" juče je objavljena fotografija iz naselja Vojlovica u ovom mestu, a na kojoj se vidi kako muškarac leži na krovu automobilu marke Golf, raširenih nogu, držeći se rukama za prozore vozila.

- Novi opasni Tik-Tok izazov ili neka druga vrsta ludosti? Čovek se vozi na krovu automobila u naselju Vojlovica u Pančevu - navodi se u opisu objave na Instagramu.

"LJudi pokušavaju da skrenu pažnju na sebe"

U komentarima koji su usledili, smenjivali su se neverica i bes pratilaca, koji nisu štedeli oštre reči na račun aktera.

"To je izazov da mu policija kičmu izlomi od batina ukoliko pre toga ne padne s krova i prospe sebi mozak na asfaltu.", napisao je jedan Miloš.

Ništa manje oštra nije bila ni korisnica pod imenom Gordana.

"Pre bih rekla da na sve moguće i nemoguće načine budale pokušavaju da skrenu pažnju na sebe za malo lajkova na Instagramu.. Jer jedino tako može biti primećen", napisala je ona.

"Ma, malo se popilo"

U moru osuđujućih komentara, našao se i neznatan broj onih koji u ovom opasnom i bizarnom činu nisu videli ništa loše.

"Dok smo se svi kao klinci ovako vozili na krovu, instagram nije ni postojao", "Malo se više popilo ništa više", "Pa ovo smo svi radili kad se ponapijamo, a, gle moralne veličine u komentarima", bili su samo neki od njih.

BONUS VIDEO:

KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".