Slobodan više od jedne decenije uživa u braku sa suprugom Jelenom, koja je njegova druga žena, a sa njom ima četvoro dece, dok iz prvog braka glumac ima dvoje dece. 

Porodica Ćustić je, osim po proju članova porodice, zanimljiva i po razlici u godinama.

Glumac je od supruge Jelene stariji 23 godine, ali to im ne predstavlja nikakav problem, a kako kažu, zaljubili su se jedno u drugo na prvi pogled.

Foto: Vikipedija

 

 

Ćustić je miljenik publike zbog brojnih pozorišnih i filmskih uloga, a o njegovom privatnom životu se malo toga zna. 

Glumac je sada priznao da je u svojoj dugogodišnjoj karijeri doživeo brojna "saplitanja" od strane kolega.

- Često su me sabotirali. Pre deset godina sam čuo da RTS ima crnu i belu knjigu glumaca. Ja sam bio u crnoj. Bio sam okarakterisan kao pijanac, narkoman i čovek koji maltretira žene na snimanju. To je potpuni promašaj i izmišljotina. Međutim, radili su to veoma inteligentno. S vremena na vreme su mi davali uloge u nekim projektima na Javnom servisu da ne bih mogao da kažem da me nema, rekao je glumac za "Informer".

Foto: Igor Marinković

 

 

- Jedan producent mi je rekao da su me kolege ogovarale. Pored toga, govorili su da nosim broj cipela 46, da ne mogu da mi nađu kostim, da slabo pamtim tekst. Uvek sam štitio svoje kolege, a oni su loše govorili o meni, istakao je Slobodan.

Ćustić je otkrio i koji je po njemu bio razlog sabotiranja.

- Zato da bi oni više igrali od mene i dobijali uloge. Ne vidim koji bi drugi razlog mogao da bude. Nikada nisam bio ni skup. A i kada sam dobijao uloge, isplaćivali su mi samo 30 odsto ugovorenog honorara, a znali su da imam malu decu i da mi treba novac, otkrio je glumac.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".