Pevačica Jelena Karleuša je nedavno, nakon 11 godina pauze, izbacila čak dva albuma - "Alfu" i "Omegu". Uskoro će publici pokloniti besplatan koncert u Beogradu na vodi, a pred ovaj nastup je otvorila dušu i pričala o svom povratku muzici, ali i privatnom životu.

Ona je juče šokirala javnost kad je u razgovoru za Story Duška Tošića nazvala svojom životnom greškom, dok je pričala kako su joj kreativne stvari pomogle da prevaziđe teške trenutke. 

Foto: ATA images

 

- Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma „Minut“ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom - rekla je Karleuša.

Danas se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram oglasio i Duško, koji je po svemu sudeći nakon ove Jelenine izjave osetio potrebu da joj odgovori. On je objavio citat Ive Andrića, za koji svi smatraju da je iskoristio kako bi potkačio pevačicu. 

FOTO: Printskrin / Instagram

 

- Jadan je onaj koji mora nekoga poniziti da bi uzdigao sebe - glasila je Duškova objava na pomenutoj mreži.

FOTO: Printskrin / Instagram

 

Međutim, tu nije kraj. Jelena se ponovo danas oglasila i preko svog storija na Instagramu odgovorila na Duškovu objavu, zbog čega su svi shvatili da se radi o ratu bivših partnera. 

- Jadan je onaj kome su tabloidi bitniji od porodice. Nepoznat autor - napisala je Jelena, a da li će Tošić na ovo odgovoriti, ostaje da vidimo. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".