Druga sezona donela je uzbudljive obrte i neočekivane akcije, a ekipa je počela i sa snimanjem treće sezone serije "Kalkanski krugovi".

Jedan od glavnih likova u seriji je i baba Guba, stanovnica misterioznog Dola, koju je na platnu oživela popularna glumica Nina Janković.

Nina je godinama poznata kao jedna od najlepših domaćih glumica sa izuzetnim talentom, a sada se pojavila njena fotografija koja je sve prepala.

Lice propale starice sa jednom od najlepših naših glumica niko ne može da poveže, a jedino što je ostalo isto su tople, plave oči. 

 

 

Nini Janković je upravo objavila snimak i fotografiju sa seta serije "Balkanski krugovi".

Nina je fotografijom "zabrinula" i svog kolegu Miloša Bikovića koji joj je šaljivo napisao: "Nina molim te, idi i naspavaj se".

Podsetimo, radnja serije, podsetimo, obrađuje odnose između dve važne porodice za selo Dol - Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama.

U centru priče su otac i ćerka, Miona i Dejan Matić, koje tumače Ivana Zečević i Vojin Ćetković, međutim jedan od najzapaženijih likova zasigurno je zastrašujuća baba Guba koju tumači upravo - Nina Janković.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".