Sada se oglasio i Asmin posle Anelinih izjava. On je istakao da se sa bivšom izabranicom rastao prošlog leta u junu, ali da su zbog ćerke ostali u korektnim odnosima: 

- Razišli smo se prošlog leta u junu. Od tada ja vodim svoj život, ali smo ostali u prijateljskom odnosu zbog male. Živela je u jednoj od mojih kuća u Austriji do zime ove godine. Nikad nisam bio u braku, ni verski ni na papiru. Sporna slika u medijima nema veze s verskim venčanjem, u pitanju je nešto skroz drugo. Da je bilo šerijatsko venčanje takođe bi moralo da bude zabeleženo na papiru. Aneli boluje od anksioznosti i mora da pije pilule zbog toga i vodio sam je kod hodže da joj pomogne, jer je pretila da će da baci i sebe i dete sa prozora - rekao je on.

FOTO: Printskrin / Instagram / aneli_hancy

 

Kada je reč o alimentaciji, bio je dogovor da joj plaća 2.000 evra mesečno: 

- Dogovoreno je bilo da ću davati svaki mesec 2.000 evra, ako bude kako treba vodila računa o detetu, ali ona mi je prošli mesec uzela 4.000 evra da bi svaku noć izlazila po klubovima, koristila narkotike, a malu ostavljala kod majke - priča on i dodaje da nije istina da ju je izbacio iz kuće.

Kada je reč o sinu, Asmin je izjavio da to dete nije njegov, već da je od žene sa kojom je bio u vezi pre deset godina. 

- To nije tačno. Prinuđen sam da tužim za sve ove neistine. Sramota je šta se sve izmišlja. To je stara fotografija od preko 10 godina. Tada sam bio u vezi sa ženom koja ima dete, to je njen sin. I ja sam se šalio da je moj, ali nije. Sramno je da njihove fotografije izlaze u javnost i remete mir i privatnost. Ovo je sve otišlo predaleko.

Foto: ATA images

 

(24 sedam)

BONUS VIDEO: