Prema nezvaničnim saznanjima Informera u stravičnom udesu na auto-putu "Miloš Veliki", koji je izazvao vozač "fijata", vozeći u suprotnom smeru, dvoje ljudi je povređeno, dok je vozač "fijata" nastradao! Jedan od vozača koji je video kako "fijat" ide suprotnom trakom javio se redakciji Informera i ispričao da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu. 

- Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje - priča vozač koji se javio našoj redakciji.

Foto: printskrin drutšvene mreže

 

 

Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač "fijata" nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje. Inače u udesu je povređena žena koja je bila za volanom "hjundaija" u koji se zakucao "fijat", ali i suvozač tog automobila. 

- Kolima Hitne pomoći oni su prevezeni u KBC Zemun gde su im konstatovane teške povrede - navodi izvor iz istrage. Utvrđuju se sve okolnosti nesreće, a detaljnom istragom biće utvrđeni svi detalji udesa.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".