Miljana je među prvima stigla u apartman u Šimanovcima, gde se satima sređivala, a kada je izašla pred fotoreportere mnogi su ostali u potpunom šoku jer Kulićeva nikada nije bolje izgledala.

Evidentno je da je Nišlijka dosta smršala, a elegantna duga toaleta u smaragd zelenoj nijansi je isticala njenu, sada vitku figuru. 

Foto: ATA images

 

 

Talasi u kosi i jaka scenska šminka su takođe krasili nekrunisanu kraljicu rijalitija, a Miljana je bila raspoložena i za razgovor sa novinarima iako je samo nekoliko minuta pre toga plakala kao kiša u svom apartmanu jer je putem telefona razgovarala sa majkom Marijom i sinom Željkom. 

Iako je njen petogodišnji sin već nekoliko sezona bio smešten u posebnom apartmanu u okviru imanja Zadruge, ove godine to nije slučaj. Malenog Željka je baka Marija odvela na more, a da li će njih dvoje nešto kasnije ući u rijaliti još uvek nije poznato. 

Podsećanja radi, Marija Kulić je pre nekoliko meseci ušla u otvoreni sukob sa produkcijom televizije Pink, i to upravo zbog malog Željka. Kako je tada Marija tvrdila, nije dobijala detetove stvari nakon što su ona i Miljana diskvalifikovane iz "Zadruge 6", jer su samovoljno napustile rijaliti. 

- Sa "Pinkom" sam i dalje u lošim odnosima, sa Milicom Mitrović ne, ali sa nekim članovima produkcije sam u svađi velikoj. Razočarala sam se mnogo, ne znam da li je pokrenut neki sudski postupak protiv mene, ali nema šta ni da pokreću, nisam ja pobegla nego su oni mene dovezli u Niš i posle tri dana mi rekli da se ne vraćam. Tada su mi rekli da nema potrebe da se vraćam. Ja nisam pobegla i nisam prekršila ugovor, nego su oni tako hteli - kaže Marija.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".