Ana Nikolić i Jelena Karleuša nekada su bile jako bliske prijateljice. One su gostovale zajedno u emisijama, slikale se za magazine, završavale zbog svog prijateljstva i na naslovnim stranama, a vrlo često mogle su se videti i u večernjim izlascima i koncertima svojih kolega.

Foto. ATA images

 

Sada se na društvenim mrežama pojavila slika Nikolićeve i Karleuše iz provoda na jednom od koncerata svojih kolega.

Na fotografiji se može videti da je Ana u opuštenom izdanju, u pamučnoj majici i dugačkoj suknji sa torbom preko ramena, dok je Jelena koja je kao i uvek ful skockana u beloj haljini i velikim crnim naočarima.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, Jelena Karleuša zapalila je društvene mreže kada je na Instagramu podelila stori u kojem je komentarisala svoju koleginicu Anu Nikolić.


Nakon što ju je Ana nazvala "nekvalifikovanim estradni privrednikom", Karleuša je žestoko raspalila po njoj, te komentarisala pevačicino ponašanje, ali i navela da je ona na "putu bez povratka", kao i da "možda neće doživeti svoj koncert", ali i da bi "neko trebalo da joj pomogne". Nikolićeva joj nije ostala dužna, pa joj je ubrzo odgovorila i poručila da se "vrati na dopisivanje sa saigračima svog bivšeg muža".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".