Voditelj Srđan Predojević svoj privatan život drži podalje od očiju javnosti, pa njegovu suprugu Mirjanu nemamo prilike često da viđamo.

Par se na večnu ljubav zakleo 2014. godine u Parizu kada je Srđan imao 43 godine, a Mirjana 42.

Jednom prilikom voditelj je za medije izjavio da će se venčati onda kada rodbina i prijatelji budu prestali da ga pitaju kada će stati na ludi kamen, pa je tako i učinio.

- Ceremonija je bila prelepa, ali smo supruga i ja sve vreme obraćali pažnju na decu, koja su bila malo nemirna.

Foto: ATA images

 

 

Palili su sveće, stavljali krune na glavu, non-stop su se vrzmali oko sveštenika. Na sreću, sve je prošlo kako treba - istakao je Srđan za Hello po povratku iz Pariza.

Supruga Srđana Predojevića unela mu je mir u život, možda upravo zbog činjenice da su oboje bili dovoljno zreli za ulazak u brak.

 - Spadam u one koji su se oženili malo kasnije. Onog momenta kad su ujaci, tetke, strine prestali da se sekiraju kad ću se skrasiti, ja sam odlučio.

Foto: ATA images

 

 

Ali mislim da sam to učinio u pravim godinama i zaista preporučujem svim mladim ljudima da se venčaju malo kasnije. Tada postaju svesni sebe i drugih i imaju bolju moć procene kakav je ko - iskren je bio Predojević u intervjuu za magazin Story.

Dve godine pre venčanja supruga Srđana Predojevića i voditelj doživeli su veliki gubitak - čekali su treće dete, ali je supruga voditelja nažalost u poodmakloj trudnoći izgubila bebu.

- Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala na ukazanom razumevanju i poštovanju bola moje porodice - rekao je tada Srđan za Svet.

(Gloria)

BONUS VIDEO: