Jedna od najlepših žena sveta tada je usvojila crno-belo mače koje su njene ćerke našle ispred trebinjskog hotela "Platani".

- Kada je Monika snimala film u Trebinju njena ćerka se vezala za jedno mače i želela da ga odvede u Pariz. Tadašnji direktor hotela, u kojem su boravile, pozvao nas je i pitao da li mače može da ide u inostranstvo i da li možemo da pomognemo. Obavili smo svu proceduru i mače sa trebinjskih ulica je završilo u luksuzu francuske prestonice - otkrio je veterinar Rajko Janković za portal eTrebinje.

- Sledeći put kada je Monika došla u Trebinje poslala mi je svoju sliku sa potpisom i posvetom: "Poljupci za Baćija" – što je bio divan gest. Okačio sam tu sliku na zid ambulante pored ručno rađenog veza mačeta moje pokojne babe Zorke, koji je nekad davno vezla, a meni je neprocenjiva uspomena - dodaje Janković.

Monika je za potrebe sinamnja ovog filma savlada srpski jezik rekavši da je to za nju potpuno novo iskustvo.

Monika je bliska prijateljica sa Slobodom Mićalović, a pored nje slavna glumica druži se i sa Jelenom Kovačević Bošković, sudeći po objavama na društvenim mrežema.

Sloboda je jednom prilikom podelila fotografiju na kojoj pozira u bašti kafića sa Jelenom, a nju je komentarisala upravo Monika Beluči što ukazuje da ima duboko poštovanje prema njima.

Mićalović je ponovo posetila Trebinje, a nije propustila priliku da provede vreme sa Jelenom, a jedan trenutak podelile su i na društvenim mrežama.

Foto: Instagram printskrin/sloboda_micalovic_boba

 

Jelenu nazivaju dvojnicom Katarine Radivojević, jer pleni lepotom, baš kao i naša čuvena glumica, a po zanimanju je menadžer hotela.

BONUS VIDEO: