Irina je vodila emisiju "Dobro jutro Srbijo" na pomenutoj televiziji, ali je doživela neprijatnost od Jelene Milić koja ju je napala tokom emisije. Irina je tada napustila snimanje. Marić se kasnije oglasio i objasnio zašto je nije branio: 

- Ja sam bio iznenađen, ali nisam se mešao zato što imam poverenja u Irinu. Znao sam da može sama da odgovori, ona je pametna i nije joj bila potrebna moja pomoć. Uvredila bi se da sam se i ja umešao, ona je sposobna da se brani sama - izjavio je Marić tada za portal Srbija Danas, pa dodao:

Foto: V. Danilov/Arhiv Novosti

 

- Pa, kod mene su uzbudljive emisije i nema zabranjenih ličnosti, tako da nije ni ona zabranjena - rekao je urednik Hepi televizije misleći na Jelenu.

Posle toga su počele da kruže priče da su Irina i njen nekadašnji urednik u lošim odnosima: 

- Dve godine divne saradnje sa gospodinom Marićem. Nikakvih "tenzija i nesuglasica" nije bilo kako su "izvori" obaveštavali kolege novinare. Naprotiv. Bilo je to veliko novinarsko iskustvo i profesionalni izazov, često duhovito, puno iznenađenja i uvek u dobroj, prijateljskoj atmosferi. Ali, došao je trenutak za promene - objasnila  je Irina tada putem društvenih mreža.

 

Podsetimo, Irina Vukotić dala je otkaz na televiziji Pink i prelazi na televiziju Prva, potvrđeno je za domaće medije.

(Espreso) 

BONUS VIDEO: