Andriji je bliska drugarica sa kojom nije bio u vezi rodila sina. Jednostavno, među njima su se stvorile varnice. Međutim, Andrija nije pričao o svojoj saputnici koja nije iz javanog sveta. 

Glumac je ranije za medije govorio kako bi trebala da izgleda njegova izabranica: 

- Neophodno je da nađete neku ljubav. Ako trenutno nemate partnera, budite zaljubljeni u nešto što ste propustitli. Bez obzira na to da li se kajete ili ne, budite zaljubljeni u nešto u šta ste verovali da je pravo. Ili u ono što osećate da će doći. Čovek mora da bude zaljubljen da bi bio srećan - pričao je ranije Andrija u intervjuu za magazin Gloria.

Foto: Igor Marinković

 

- Ona mora da bude fleksibilna, jer ja nisam jednostavan. Negativno reagujem na promene. Svestan sam da čovek mora sam sebe da koriguje, ali ako dođetedo toga da vam neko drugi ukazuje da treba da se promenite, onda ste već u problemu. Znam da ne mogu d ase promenim iz korena, posšto su se neke stvari uklesale u moju ličnost u neki putevi su započeti. međutim, zarad lepše budućnosti i život au zajednici moramo da se korigujemo - iskren je bio istaknuti glumac i dodao da bi želeo da oformi porodicu:

- Želeo bih da oformim porodicu, ali ne sa bilo kim. Dete možete uvek da napravite, ali morate da birate s kim. Priželjkujem sebi porodicu, živu i zdravu, a videćemo koliko će nas biti - zaključio je on tada.

Andrija ženu koja mu je rodila sina poznaje ceo život. Među njima se jednostavno dogodila strast. Dogovorili su se da zajedno brinu o nasledniku:

- Naslednik je isti tata. Mama je divna žena, ali ne bavi se javnim poslom. Andrija se potpuno promenio otkad je postao otac. S majkom svog deteta poznaje se ceo život, a kad je ostala u drugom stanju, odlučili su da postanu roditelji. O bebi brinu zajedno - rekao je izvor za Kurir.

BONUS VIDEO: