Ovim rečima za Kurir počinje priču Goran Aleksić čija je ćerka Anastasja (21) brutalno pretučena ispred kafića u Paraćinu kad je otišla u izlazak sa drugaricama. Kako nam je objasnio sve se dogodilo oko ponoći 18. avgusta.

- Mi živimo u Austriju, a ona ima baku i deku u Paraćinu gde je sa drugaricama, koje su takođe iz Austrije. Izašle su to veče u lokalni kafić i oko ponoći izašle ispred da krenu kući i pozovu taksi - prepručava Goran i dodaje:

- Kad su izašle ispred videle su da se nešto dešava i da je neki problem, ali nisu ni obraćele pažnju. One su se pomerile i moja ćerka je izvadila telefon da pozove taksi, u tom trenutku je dobila udarac od jednog mladića koji je učestvovao u tuči ispred tog lokala - prepričava potrešeni otac.

Prema njegovim rečima, mladić je najverovatnije mislio da će njegova ćerka da snimi incident ili da pozove policiju i onda je udario devojku bez razmišljanja.

- Ne zna ni ona da li je bio jedan udarac ili više, ali je tako snažno bilo da joj je polomnjena jagodična kost i vilica - kaže Goran.

Hitna pomoć je došla na lice mesta i devojka je prevezena u bolnicu u Paraćinu, a zatim u Ćupriju. Kako nam je Goran ispričao, devojci su ušuvali usnu, a desno oko joj je bilo potpuno modro i zatvorene što se može videti i na uznemirujućim fotografijama koje nam je poslao otac.

- Anastasja je dala izjavu u policiji i ispričala im kako se sve odigralo. Voleo bih samo da ovo bude primer svim ljudima da ne treba da budu nasilnici i da ništa nije gore nego kad ne znate da li uopšte smete svoje dete da pustite iz kuće - kaže otac.

NJegova je poruka svima da stvari, kakve god da su, treba rešiti na miran i civilizovan način i ošto osuđuje svaki vid nasilja!

(Kurir)

BONUS VIDEO:

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Razbijena kriminalna grupa u Kraljevu i Loznici, krali kola po celoj Evropi

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".