Majka, otac i očuh devojčice imali su problema sa drogom i nekoliko sukoba sa zakonom, otkriva Dejli mejl.

Dastin DŽejms Kaningam, otac devojčice je, prema evidenciji, okoreli kriminalac kriminalac i trenutno je u zatvoru jer je povezan s kriminalnom grupom.

Zatvorski zapisi u državi Oklahoma pokazuju da je proveo najmanje šest godina u zatvorima od januara 2014. godine za različita dela - od trgovine drogom do posedovanja vatrenog oružja, pa sve do provala.

NJen očuh je uhapšen 2017. godine jer je mučio mačku do smrti, a njena majka, Ejpril Mičel, borila se sa zavisnošću od droge sve dok nije saznala da je u drugom stanju.

Majka devojčice koja je osumnjičena za ubistvo brata je pred sudom rekla da se kod oca devojčice doselila kad je imala 18 godina, te da je još tad bila zavisnik od metamfetamina.

Kako je dalje izjavila majka devojčice, njen bivši partner je veze s kriminalnom rasističkom bandom koja trguje metamfetaminom verovatno izgradio u zatvoru, te da je neke članove klana dovodio i kući.

Dalje je dodala kako Kaningam nije učestvovao u odgoju njihove ćerke i da duguje desetine hiljada dolara za alimentaciju, što je potkrepljeno papirima iz suda u Tulsi. NJemu je od strane suda izrečeno da mora da plaća oko 300 dolara mesečno za izdržavanje devojčice, ali novac nikad nije uplaćivao.

"Dozvolila sam ćerki da ga poseti u zatvoru nekoliko puta. Bila je premala da bi bila svesna toga šta je zatvor. Pustila sam je da bude s njim na nekoliko sati kada bi bio trezan, mada sam se brinula", izjavila je majka devojčice.

S druge strane, očuh devojčice, koji je ujedno i otac ubijenog dečaka, Levi lajda, borio se s alkoholizmom i bio je očinska figura devojčici i njenom bratu.

Prema rečima njene majke, ona je osam meseci nakon venčanja saznala da on ima problem s alkoholizmom, a potom dodala da su veći deo braka živeli odvojeno, da bi se 26. aprila ove godine i zvanično razveli.

Lajda je još uvek na uslovnoj kazni zbog mučenja kućnog ljubimca, a hapšen je i zbog krađe vozila i zbog napada na svog oca 2019. godine. Prema policijskim izveštajima u Tulsi, Lajda je 15. aprila 2019. godine više puta udario svg 63-godišnjeg oca na parkingu, slomivši mu slušni aparat, zbog čega je osuđen za nasilje u porodici i prebijanje penzionera.

Majka devojčice tvrdi da njeni otac i očuh nemaju nikakvu odgovornost za "demonski" zločin koji je njena ćerka počinila, kako ga je nazvala. Ona naprotiv tvrdi da je uspela da zašititi svoju decu od problematičnih muškaraca.

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO: