Na njih je pucao N.L. (23) koji je priznao ubistvo, a prema pisanju Blica, on je u policiji rekao da se plašio za svoj život zbog čega je ubio N.Š. (19) i M.M. (20).

Prema njegovim rečima, N.L. se plašio za svoj život jer su mu, navodno, dvojica mladića pretila da će ga iseći mačetama i baciti u Dunav.

- On je ispričao da krenuo do kuće po pištolj, kada je video N.Š. i M.M. u kolima ispred svoje kuće. Rekao je da je tada uzeo pištolj, seo u auto u kojem su bili njegovi prijatelji i zapucao u pravcu žrtava - kaže izvor upoznat sa slučajem.

N.L. je navodno rekao i da nije znao da li ih je ubio ili samo ranio.

Inače, nastradali mladići bili su navijači Vojvodine i pristalice ovog kluba se od njih opraštaju na društvenim mrežama.

Foto: LJ.P., Društvene mreže

 

Pored direktnog izvršioca dvostrukog ubistva, uhapšene su još tri mlađe osobe - D.D. (24), O.R. (21) I B.G. (26) koji su takođe osumnjičeni za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu.

Svi osumnjičeni su zadržani do 48 časova, policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Podsetimo, u pucnjavi koja se sinoć oko ponoći dogodila ispred Osnovne škole Desanka Maksimović u Futogu, ubijen je mladić N.Š. (19), a sada je preminuo i drugi mladić M.M. (20) koji je bio ranjen.

Prvi poziv Hitnoj pomoći je stigao 17 minuta posle ponoći, a da bi zatim usledio još jedan, kada je policija na licu mesta zatekla još jednog mladića bez svesti.

BONUS VIDEO:

BRZA I EFIKASNA AKCIJA POLICIJE: Uhapšeni osumnjičeni za dvostruko ubistvo mladića u Futogu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".