Naime, Bekvalčeva je pozirala na stepeništu jednog hotela, u crnoj haljini sa prorezom na stomaku i dubokim šlicom, a na njen izgled niko nije ostao imun.

- Mogu da prođem? - pitala je pevačica svoje pratioce, a onda su se komentari samo nizali.

"Ma prelepa si", "dominiraš", "božanstveno", samo su bili neki od komentara.

Podsetimo, Nataša je nedavno gostovala u emisiji "Amidži šou" gde joj je u jednom trenutku pušten intervju njene majke, u kojem je navela šta sve zamera ćerki, ali i kako bi reagovala kada bi se pevačica udala četvrti put.

- Zameram joj na tim halterima, voli da se razgoliti, grudi da razgoliti, tur da razgoliti, ali nema razloga. Dosta su ljudi videli, već 20 i kusur je ona na sceni i stalno to gledaju, daj da vide nešto drugo.

Foto: Instagram printskrin/bekvalceva

 

 

- Pesmu volim da joj pohvalim, kod oblačenja uvek imam neku zamerku, imam nekad i kod pevanja, ali ona kaže da to tako treba, kad je to već snimljeno šta je tu je, ali imam pravo da kažem svoje mišljenje - priča ona i otkriva kako Nataša reaguje na kritike:

- Ona ne prihvata kritiku, ume da se okrene i ode, a pita me, kad me već pita, ja ti kažem. Kažem joj šta mi se ne dopada kao gledateljki, a kao i majci. Ne volim kada je provokativno obučena, ali ona kaže to tako mora.

BONUS VIDEO: