Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja odigralo se tiho, u manastiru Rajinovac pokraj Beograda, bez pompe, raskošne venčanice ili stotinu gostiju. Mladi par zakleo se na večnu ljubav pred tek desetak zvanica, a ovaj dan je bio sve što su ikada mogli da požele.

FOTO: Printskrin / Instagram / raznatovicanastasija

 

Među zvanicama našli su se glumica Tara Milutinović, Anastasijina drugarica iz detinjstva, koja je kumovala ovoj zajednici, Nemanjin kum, potom Rašid, vozač para koji je u međuvremenu postao toliko blizak sa njima da je deo porodice ali i Ceca Ražnatović.

Ona nije krila sreću što je njena ćerka našla čoveka svog života, i poželela je mladencima dug brak pun ljubavi i poštovanja.

Ali, gde je za to vreme bila porodica Gudelj? Kad se spomenu Anastasija i Nemanja i njihova veza, uvek mora da se provuče i čudan odnos između njegove majke Olivere i sada već supruge.

Foto: Instagram printskrin/dragigudelj

 

Tokom čitave romanse fudbalera i pevačice pričalo se da Olivera nije zadovoljna izborom sina. Ona se sada nije pojavila ni na venčanju sina i snajke, a njena objava na Instagramu nakon što je venčanje obelodanjeno, prava je enigma. Naime, Anastasijina svekrva izostavila je da čestita sinu, ali je postavila dvosmisleni citat patrijarha Pavla koji govori o propuštenim prilikama.

- Kada vam se zatvore vrata, Bog vam uvek otvori ona bolja. Mi tada, u tom trenutku, ne znamo zašto. Vreme nam pokaže zašto - piše kratko u objavi Olivere Gudelj.

Da li se kaje što nije došla na venčanje svog sina, ako je uopšte tačno da nije bila prisutna? Da li je ovo poziv za pomirenje sa snajkom? Ili je pak sve potpuna slučajnost što se odlučila baš za taj citat...

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".