Pevač Darko Lazić danas je doživeo saobraćajnu nezgodu, a kada su mu policajci prišli nakon nesreće ostali su u šoku - umesto srpske vozačke dozvole dao im je češku, prenosi "Blic".

Saobraćajka se dogodila na deonici auto-puta kroz Beograd, kada je džip marke "BMW" X5 nemačkih tablica kojim je upravljao Lazić naleteo na kombi mercedes sprinter kojim je upravljao B.B. (51).

Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog kaznenih poena, a ima zabranu vožnje od 24.2.2023. do 24.2.2024. godine. Umesto srpske dozvole Lazić koristi važeću dozvolu izdatu u Češkoj.

Foto: ATA images

 

 

- Čuknuli se od pozadi, ništa strašno se nije desilo, kakva saobracajna nesreća, samo se u koloni čuknuli. Pukla plastika samo - rekao je Darko.

Podsetimo, pevaču Darku Laziću 2013. godine trajno je oduzeta vozačka dozvola zbog brojnih prekršaja.

On je 2018. imao saobraćajnu nezgodu i tada je vozio u alkoholisanom stanju i jedva izvukao živu glavu, te je tada isticao da više neće sesti za volan.

- Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motoriza traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije - rekao je tada Lazić za domaće medije.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".