Glumac je u džungli proveo skoro četiri nedelje, ali je ipak odlučio da se vrati u svoju zemlju!

Slaven Došlo koji je briljirao u seriji "Ubice moga oca", u ulozi problematičnog momka Nenada Lapčevića, odlučio je da letnju pauzu iskoristi da se baš odmori, ali i nauči nešto novo. Tako je odlučio da se vrati na mesto gde je pre pet godina započeo svoju istragu u pirinčanim poljima, u prašumama i gudurama malog seoca Ubud na Baliju.

 


- Neverovatno je da postoji ovako mesto. Bali je nešto najpribližnije "Novoj Zemlji", a da sam ja do sada imao prilike da vidim i osetim. I naravno da je sve lakše kada si na suncu, moru, u džungli ili kada je tradicija društva takva da se tri puta dnevno kolektivna pažnja sabira u zahvalnost nečemu što je veće od tebe - objasnio je glumac koji je u hramu na Baliju naučio njihove najvažnije običaje.

- Hindu običaji kada se prinose mali paketići sa cvećem, hranom, mirišljavim štapićima da bi pokazali poštovanje i zahvalili se nečemu većem od njih samih što im je dalo sve što imaju je nešto što treba doživeti - kaže glumac koji se u prašumama družio sa tigrovima, majmunima, retkim vrstama ptica.....

U toku četiri nedelje, Slaven je menjao lokacije, pa se jedno vreme našao i u modernom mestu Cango, koji je pun modernih restorana, kafića, klubova i hotela. 

- Nisam se zamonašio. Samo sam posetio hram, najlepši hram u kom sam ikada bio jer Bali je magično mesto - napisao je na svom Instagramu glumac i podsetio sve da nije prestao sa posebnim režimom ishrane na kome je i da planira da skine još 10 kilograma zbog poslovnog projekta koji sprema u narednom periodu.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".