Srećne vesti sa javnošću podelio je upravo pevačicin suprug, sveštenik Ivan Crnogorčević koji je opisao neizvesne protekle dane koji su se, zahvaljujući molitvama, završili rođenjem njihovog četvrtog deteta.

Ivan je najpre potvrdio da se pevačica etno muzike sada oseća dobro, ali da je bilo malih problema s obzirom na to da joj je vodenjak pukao pre 10 dana: 

- Danica je dobro, porodila se jutros negde oko šest sati. Već desetak dana je u bolnici, vodenjak je malo ranije pukao, zato je tako dugo bila u bolnici. Svaki dan smo maltene očekivali porođaj, desio se i sve je, hvala Bogu, prošlo kako treba. Danica je dobro, beba je dobro, nadamo se da će brzo da izađu, rekao je Ivan za Informer i otkrio kako je beba dobila ime.

 

 

- Pukao je vodenjak na Svetog Savu Trećega. Imali smo dilemu između Save i Ilije, na kraju je ipak ime Sava presudilo. Sveti Sava je za naš narod značajan, za crkvu i za ovaj deo Crne Gore, s obzirom da je njegov otac ovde rođen na Ribnici. Poželeli smo tako da obnovimo uspomenu na to najveće srpsko ime, objasnio je. 

Ivan se dotakao i toga kako su starija deca reagovala na prinovu.

- Oni su oduševljeni, više će biti oduševljeni što im se majka vraća, teško su taj rastanak podneli, nisu navikli da tako dugo budu odvojeni od majke. Bogu hvala, negde smo zajedno sve to prošli, zaključio je Ivan.

Danica i Ivan dobili su četvrto dete, a pevačica je uporedo sa brigom o porodici gradila karijeru uspešne muzičarke. 

(Informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".