Kao feniks iz pepela, Novak Đoković je u finalu Sinsinatija savladao prvog tenisera sveta Karlosa Alkaraza. Ovo je ujedno bio najduži meč u istoriji tog turnira, trajao je tri sata i 49 minuta.

I dok smo svi do ranih jutarnjih sati netremice gledali kako Alkaraz napreže poslednje atome snage da savlada nesalomivog Novak nam je još jednom pokazao da je besmrtan.

Posle fantastične pobede, internetom je počeo da kruži snimak srpskog tenisera kako cepa majicu i slavi pobedu onako kako samo on to zna.

Tim povodom oglasila se Novakova supruga Jelena Đoković koja je podelila snimak na svom Instagram-profilu praćen zanimljivom porukom.

Foto: Instagram printskrin/jelenađokovicndf

 

 

- Oko ovog čoveka uvek neki istorijski momenti, osećam se kao stara dama, dok on pokušava da bude mladić novog doba, ali mu istorija to ne dozvoljava, napisala je Jelena.

Podsetimo, Đoković je stigao do trećeg trofeja u Sinsinatiju, ukupno 39. na turnirima iz masters serije 1000. Po tome je prvi u istoriji, sa tri više u odnosu na Rafaela Nadala.

Ovo je ujedno 95. titula Novaka Đokovića u karijeri, po čemu je treći na večnoj listi, iza Rodžera Federera i DŽimija Konorsa.

(Hello)

 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".