Ona to po zakonu nije bila obavezna, jer nije izrekla mere zabrane.

Pomahnitali ubica je ovo rešenje preuzeo u pošti kobnog jutra i nakon toga je krenuo u krvavi pohod.

On je usmrtio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, koja je ranije tražila mere zabrane protiv monstruma jer je pretukao zbog neukusne hrane. Nakon toga je nastavio s krvavim pirom u kojem je ubio i Denisa i Đengiza Ondera te ranio tri osobe. Na kraju je okružen policijom izvršio samoubistvo.

Podsećamo, Ured disciplinskog tužioca VSTV-a je formirao predmet protiv nje.

Iz Suda su tvrdili da im policija nije dostavila dokaze na osnovu kojih bi sudija mogla da izrekne mere zabrane, dok iz MUP-a tvrde da su ih na osnovu izjave izricali u drugim slučajevima.

Foto: Društvene mreže

 

Inače, telefon ubice iz Gradačca mogao bi da donese odgovor na pitanje ko mu je pomagao da pronađe i ubije suprugu Nizamu Hećimović i još dvoje, kao i kakvi su bili njegovi kontakti s ljudima iz policije, pravosuđa, ali i s kriminalnim grupama

Mobilni telefon biće poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo s kim je bio u kontaktu, kao i kakav je bio njegov odnos sa suspendovanom policajkom.

Veštačenje telefona moglo bi da pokaže i da li je i s kojim sudijama i policajcima razgovarao, ko mu je bila ljubavnica, ali najvažnije za istragu jeste da li mu je i ko pomagao i otkrio tajnu lokaciju na kojoj se supruga skrivala s detetom od njega.

(Dnevni Avaz)

BONUS VIDEO:

KRVAVA TUČA U ROŽAJAMA - Nožem povređene tri, uhapšene dve osobe

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".