Alkaraz se trenutno nalazi u Sinsinatiju, gde nastupa na mastersu iz serije 1000, a jedna od najvećih podrški stiže iz Francuske.

U pitanju je Karlosova nova devojka, koleginica Lola Marandel.

 

 

Kako prenose španski mediji, Karlos i Lola su već nekoliko meseci u vezi. Upoznali su se preko društvenih mreža, tačnije na Instagramu, gde su razmenili prve poruke i "lajkove". Nedugo zatim su se i upoznali, i to u Nici na turniru. Mnoge je tada iznenadila odluka Alkaraza, da umesto na odmor posle osvajanja Vimbldona, ode u Nicu, ali je sada isplivala pozadina tog putovanja.

 

 

Alkaraz je sa sada već bivšom devojkom, takođe teniserkom, Marijom Gonzales Himenez, raskinuo krajem 2021. godine. Od tada se mnogo spekulisalo o ljubavnim osvajanjima prvog tenisera sveta. U poslednje vreme je mladi Karlos povezivan sa poznatim imenima, kao što su pevačica Ana Mena, ili rijaliti zvezda Melodi Penalver, ali se to završilo samo na glasinama.

 

 

Lola nije toliko uspešna kao Alkaraz. Tačnije, daleko je od toga jer je trenutno pozicionirana oko 800. mesta na WTA listi i nema neki veliki uspeh sa svojih 21. godinom.

Mnogo je uspešnija na Instagramu gde ima preko 100.000 pratilaca, gde se vidi da živi luksuznim životom.

BONUS VIDEO: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".