Venčanica možda ne može do kraja da se zakopča, šminkerka je pretrala sa količinom rumenila ili je bidermajer pogrešno aranžiran, ali to su sve propusti koji se daju popraviti. Niko ni ne očekuje od jednog bračnog para da organizuje proslavu sklapanja braka za recimo 300 zvanica i da sve protekne bez ikakvog propusta. Međutim, kod ovih taze venčanih supružnika desio se malo veći incident.

Sklapanje braka je izgleda prošlo u redu, kao i muzika i trpeza. Mlada i mladoženja zadovoljno stoje kraj bazena dok je fotograf u njihovoj neposrednoj blizini i deluje kao da je kucnuo čas za fotografisanje. Nevesta u raskošnoj venčanici nazdravlja mladoženji dok degustiraju tortu, kada se niotkuda pojavljuje devojčica od nekih 10 godina. Ona se zatrčava i planski gura mladu pravo bazen. Nesrećna nevesta je zaista i upala u bazen, što se moglo videti na usporenom snimku.

Mladoženja i svi gosti su vidno zapanjeni situacijom. Sve oči su uprte u mladoženju od koga se očekivalo da barem skoči za svojom mladom koja je mokra do kože.

Međutim, on zbunjeno i dalje stoji na ivici bazena, a potom je čučnuo i rukom dozivao nevestu da dopliva do njega i izađe iz bazena.

Malo je reći da je sav trud šminkera, frizera i onih koji su joj pomagali u pripremi u pravom smislu reči pao u vodu. Takođe, mnoge venčanice se čiste hemijskim čišćenjem, kao i dugi velovi koja je ova mlada imala, pa je ostalo otvoreno pitanje i da li će venčanicu u takvom stanju moći da vrati u salon ili je haljina uništena. Kao da je sve to bilo malo, svi fotografi su se sjatili pored bazena kako bi slikali nesrećnu mladu koja je upala u vodu. Čak je i čovek sa razglasom stajao pored bazena držeći mikrofon, očigledno u isčekivanju da neko nešto izjavi.

Snimak je ubrzo postao viralan po društvenim mrežama i dobio je 53.000 sviđanja, a reakcije su bile podeljene.

– Na pozivnici za venčanje je trebalo da piše da se ne dovode deca – piše u opisu snimka.

– Od roditelja te devojčice bih tražila novac za šminkera, frizera i venčanicu, bar bi toliko mogli da urade zbog činjenice da imaju nevaspitano dete.

– Ova devojčica mora da je mladoženjina ćerka koja strašno uveliko mrzi novu maćehu.

Bar je mladoženja mogao za njom da skoči kako bi ublažio stvar.

– Mladoženja koji mrtav hladan sa tanjirićem za tortu stoji pored bazena i fotografi kao da su paparaci, dodatno su upropastili stvar.

– Ovde sledi venčanje i razvod u istom danu.

– Ne razumem zašto mladoženja nije skočio u bazen, neviđena kukavica, ali dobro što je žena na vreme shvatila za koga se udala.

BONUS VIDEO:

JEZIV TREND: Neverovatna potržnja za roze sanducima za pokojnike

(Espreso)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".