Bogdana Ražnatović provela je letnji odmor s porodicom na Kipru, a na plaži je izgledala kao manekenka i posle dva porođaja.

Foto: ATA images

 

Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana Ražnatović, ovo leto provela je u društvu najdražih momaka, svog supruga i sinova Željka i Krstana. Oni su porodično letovali u vili na Kipru, gde im se pridružila i Anastasija u jednom trenutku, a ova mlada žena nikada se ne eksponira javno na društvenim mrežama.

 Čini se da voli da sačuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, ali povremeno se pojavi neka njena fotografija, obično kada se pojavi na nekom događaju koji je organizovao neko iz porodice.

Ovog puta, isplivala je njena fotografija s mora, na kojoj se vidi da Bogdana i posle dva carska reza izgleda fantastično. Mada je mnogim ženama teško da "skinu stomak" posle carskog reza, Bogdana se porodila u aprilu i do sada uspela da vrati figuru na zavidni nivo.

bogdanaraznattoviic

Ona može poslužiti devojkama kao prava modna inspiracija za plažu, na kojoj je nosila supertrendi mini-bikini u smaragdnoj nijansi zelene, koja odiše luksuzom i kad je u pitanju odeća i kad je u pitanju, recimo, enterijer prostora.

Bogdanin bikini je prilično jednostavnog kroja kada se radi o donjem delu, a gornji deo je pravi modni pogodak, te ima vrlo interesantne deblje bretele koje pomalo podsećaju i na rukave, atipično za kupaći kostim, ali veoma efektno i trendi.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".