Ovan

Veoma lepa i pozitvna godina za Ovnove. Oni koji nemaju emotivnog partnera očekuje već u prvoj polovini godine veoma zanimljiva dešavanja. Ovu ljbav ćete prihvatiti 100% i potpuno drugačiji pogled ćete imati na vezu, vaša očekivanja i partnerova očekivanja. Oni koji su u emotuivnoj vezi stvari idu svojim tokom, ali za one koji su na prekretnici svakako dolazi do reza jer ćete i vi imati kao i slobodni Ovnovi potpuno drugačiji pogled na ljubav.

Foto: Depozitfoto

 

 

Bik

Ova godina za razliku od predhodne vam donosi mir u duši. Vi ste sada emotivno potpuno zrela osoba. Sada su vaša očekivanja i potrebe jasno definisani. Slobodni Bikovi definitvno preko posla ili kolege sa posla upoznaju srodnu dušu. Oni koji su u vezi imaju par opcija: ili ostaju u vezi sa potpuno promenjenim odnosom prema partneru, ili se razilaze uz burnu svađu.

Blizanci

lepa godina za vas. Sam početak godine će obeležiti druženja sa prijateljima i partnerom. Vi ćete uživati u lepoj komunikaciji ali partner će sada od vas tražiti više praktičnih dela nego obećanja kroz komunikaciju. To vam se neće dopasti jer to nije vaš stil ali krajem godine videćete i sami koliko vam to lepih momenata donosi Oni koji su slobodni će veći deo godine provoditi u flertu bez nekih krajnjih rezulata ali karajem godine iz običnog flerta će se desiti potpuno neočekivana ljbav koja će za neke trajati zauvek.

Rak

Pomalo uzburkana godina jer će biti sukaba između vaših očekivnja naspram vašeg ponašanja i načina na koji želite da doživite ljubav. Bićete neiskreni prema partneru ali samo u vašim postupcima. Dajete sve ali tražite bezgraničnu ljubav i naklonost. To je pomalo ljubav koja se dobija samo od oca i majke.To će zbuniti partnera. Oni koji su slobodni na proloće očekije ljbav koja će pomiriti vaše tlo pod  nogama. Želećete odmah sve i decu i porodicu i zajednički život

Lav

ove godine spremite se za vulkan strasti! Bićete neodoljivi za suprotan pol. Zračićte pozitivnom i sex energijom i bićete primećeni gde god da se pojavite. Kako će sex enegija biti naglašena , godina će biti turbulentna. Biće prevara, zavođenja! Iz takvih odnosa i energije sledi veliko i strasno zaljubljivanje. Kako za slobodne tako i za zauzete Lavove.

Devica

Vaša precinost će ove godine dostići vrhunac pogotovo kada je ljubav u pitanju. Sada sumirate na neki način vaš ljubavni život i pravite malu exel tabelu u vašoj memoriji. Kada sve posložite tačno ćete znati da loi ostajete u trenutnoj emotivnoj vezi ili idete. Daćte još koju pansu ali ćte jasno postaviti zahrteve i neće biti odstupanja. Slobodni sada precizno znaju šata žele i ti će i dobiti.

Vaga

Važna godina za Vage. Generalno ste zaljubljive prirode, ali vam nedostaje da iskoračite i budete sigurni, međutim, nova godina će doneti brojne odgovore. Zvezde su naklonjene, pa postoji mogućnost da upoznate osobu prema vašim kriterijumima. Obratite pažnju na poruke koje vam dolaze.

Škorpija

Godina koja vam donosi i suze i smeh. Ozbiljno previranje emocija. Imaćete utisak kao da vam na ramenima sedi i anđeo i đavo i u zavisnosti ko šta probudi vi ćete biti takvi. Emotivne veze biće stabilne ali oko jeseni 2022 dolazi do buđenja nove energije koja će biti podstaknuta partnerovim ponašanjem. Slodobne Škorpije će biti na klackalici da li da se upuste u vezu ili ne..jer postoji mogućnost je će partner biti zauzet..,tada se u vama budi taj anđeo i đavo. Slušajte intuiciju.

Foto: Depozitfoto

 

 

Strelac

Početak godine neće doneti neka bitna dešavanja. Tamo od proleća kreće veliki ringišpil svega! I ljubavi i pucanja veza , brakova. Vaša duša se budi i želi da bude lepršava i slobodna. To ne znaći za one koji su u vezi da će biti prevare već da ćete tražiti onu vašu Strelčevsku slobodu na koju partner neće lepo odreagovati. Slobodni će biti na ringišpilu svega od ljubavi do smeha , zavođenja.

Jarac

Godina koja je prekretnica pogotovo za slobodne. Očekujte da ćete upoznati emotivnog partnera sa kojim ulazite u brak i stvarate porodicu. To će biti ozbiljna i jaka ljubav za ceo život. Zauzeti će imati mir nu luku u ovoj godini. Jedino što donekle može da naruši harmoniju je obim posla koji će se preslikati na ljubavni život koji će malo ispaštati.

Foto: Depozitfoto

 

 

 

Vodolija

sloboda je ključna reč za vas. Bilo da ste u vezi ili slobodni. Ove godine ćete biti posvećeni sebi i svom ličnom razvoju. Razmišljaćete dosta o svom ljubavnom životu i kada podvučete crtu bićete zadovoljni. Partner pored vas vas razume i daje vam vetar u leđa. Oni koji su slobodni tražiće partner a sa kojim će imati slobodu a opet će biti čvrsto povezani. Bez drame, ljubomore.. Ova godina vas nagrađuje i vi pronalazite takvog partnera.

Ribe

godina za vas na svim poljima pogotovo kada je ljubav u pitanju. Slobodni će doživeti za njih najsvršeniju ljubav u životu. Desiće vam se ono o čemu ste ceo život maštali. Ribe koje su u emotivnoj vezi sada sa partnerom doživljavaju novu ljubav. Godina koja vam ide u korist i samo je bitno da se opustite i uživate i da se ne plašite!

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".