Od samog pojavljivanja u javnosti, mnogi su zapazili neverovatnu sličnost između majke i ćerke. 

Lea je sedela na ležaljci, a detalj koji je izbezumio muški rod svakakao jesu njene zategnute noge u prvom planu bez ceulita. Mnoge žene bi poželele da budu u njenoj koži.  

Pored toga, Lea nije imala šminku na sebi, pokazala je prirodno lepo i zdravo lice. 

Ispod fotografije počele su da se nižu komentari kako žena, tako i muškaraca. 

"Prelepa devojka", "Bomba na mamu", "Bravo Lea, imaš telo za desetku", "Top izgleda", "Ima na koga da bude zgodna" - bili su samo neki od komentara.

Osim toga, izgleda da Lea baš voli da letuje u Egiptu, pa je tako pre dve godine kada je takođe letovala ovde pokazala u krupnom kadru kako izgleda u kupaćem.

Lea studira međunarodnu politiku i ne želi da bude deo javne scene. O tome je nedavno pričala pevačica: 

– Ona je u potpuno drugim vodama, iako sjajno peva. Ja je nagovaram, možda se i desi da snimi jednu pesmu. Ona se odlučila za politiku i bezbednost i vrlo je aktivna u tom polju, ali je moja najveća podrška, kao što sam i ja njena – rekla je Jami nedavno za "Grand", a Lea se svojevremeno pohvalila svojim inetresovanjima.

- Na prvom mestu bih istakla to što govorim pet jezika: arapski, španski, engleski, turski. Četiri jezika pored srpskog. Do sada mogu da se pohvalim da imam sve desetke na fakultetu. Mogu da se pohvalim da sam najbolji student Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost. Stvarno je težak fakultet, ali ja to volim. Volela bih da se jednog dana bavim diplomatijom– izjavila je jednom prilikom.

BONUS VIDEO: