Vodolija i Blizanci

Oni imaju o čemu da razgovaraju jer imaju širok spektar tema i vole kritičku analizu. Oni su jako zabavni i gde god da se pojave oduševljavaju svojom neposrednošću.Spremnost Blizanaca i Vodolije da budu potpuno iskreni, čak i kada tonije prijatno čvrsto će ih povezati i obezbediti dugorajnu vezu. Kada su zajedno oni su jači i lakše mogu da prebrode sve nevolje.

Lav i Strelac

Lav i Strelac su vatreni znakovi koji se ne mire s rutinom. NJih pokreće strast, avantura i uvek su u potrazi za novim iskustvom.Kako su karakteristike Lava i Strelca prilično slične, oni se međusobno odlično razumeju. Kada su zajedno šire oko sebe pozitivne vibracije zbog čega su rado viđeni u svakom društvu. Čak i kada dođe do krize u vezi, oni će je lako prevazići i izdignuti vezu na višu nivo. Nihove duše prosto plamte kada su zajedno.

Devica i Bik

Kod njih sve ide polaganim, ali sigurnim koracima. Potrebno im je vreme da učvrste odnos i da im veza procveta. Oni odlično brinu jedno o drugom  dok su zajedno.Devica i Bik će deliti kućne obaveze, slušati jedni druge i podržavati ih kada su u pitanju njihove profesionalne aspiracije, kao i lični rast i razvoj. Kada Devica i Bik rade timski mogu mnogo toga da postignu. Dok Devica ima racionalniji pristup ljubavi, Bik je brižan i privržen. Zato se oni tako dobro nadopunjuju.

Foto: Profimedia

 

Rak i Ribe

Kada se Rak i Ribe  spoje, rezultat je ništa drugo do nebeski spoj dve duše koje savršeno odgovaraju jedna drugoj. Partnerstvo Raka i Riba je izgrađeno na početnoj i trenutnoj privlačnosti, kao i prepoznavanju duša.Imaju iste emocionalne komponente, što je korisno za razvoj njihove veze. Kompatibilnost između Raka i Riba će sigurno biti glatka i meka jer su to dve harmonične osobe pune ljubavi koje imaju i zajedničke poslovne interese. Zajedno lakše sagledavaju i prevazilaze teškoće.

Vaga i Blizanci

Vaga i Blizanci su jedan od najboljih horoskopskih parova za život. Oni su  predodređeni da stvore veliku vezu jer  preziru da budu sami. Takođe, vole da izlaze i da se dobro zabavljaju.NJihova omiljena aktivnost su putovanja na nove lokacije i upoznavanje ljudi iz različitih kultura. Oba partnera će uživati da provode vreme zajedno putujući širom sveta i stvarajući uspomene koje će trajati ceo život. Vage prepoznaju jedinstvenost Blizanaca i ne vrše pritisak na njih.

Ovan i Strelac

Oni su najatraktivniji par u Zodijaku. Predstavljaju idealan ljubavni spoj i imaju mnoge zajedničke osobine kao što su strast, visok nivo energije i spremnost da se iskuse nove ideje.  Više ih zanima da iskuse život nego da čitaju o tome ili da uče na greškama drugih.

Jarac i Bik

I Jarac i Bik dele organski i harmoničan odnos. Ni jedni ni drugi se ne plaše da odvoje svoje vreme da postignu svoje ciljeve. Na određeni način, Bik i Jarac mogu biti malo previše tromi, a Jarac može biti previše krut za Bika. Ipak, oni su privučeni jedno drugom na zemaljski, senzualni način koji je gotovo bez premca.Slični ideali, interesovanja i nivoi posvećenosti čine ih još kompatibilnijima. Jarčevi imaju tendenciju da budu askete, dok Bikovi vole luksuz, što stvara idealnu ravnotežu snaga i slabosti u njihovoj vezi.

Škorpija i Lav

Svako od njih želi da bude glavni, ali oni to  rade na različite načine. Ova zajednička želja mogla bi izazvati talasanje u inače stabilnom i glatkom partnerstvu.Oni će brzo rešiti svoje nesuglasice sve dok mogu da drže svoj ego na distanci i stave partnerstvo na prvo mesto. To je jedan od nekoliko horoskopskih parova koji čine najbolje horoskopske parove uprkos njihovim suprotnim karakteristikama.  Oba znaka su pod jakim uticajem Plutona što ih čini strastvenim.

Bik i Rak

Oni uspostavljaju vezu zasnovanu na poverenju, naklonosti, bliskosti i zajedničkim ciljevima i vrednostima. Oni su porodično orijentisani i briga o najmilijima im je u krvi. Zajedno mogu stvoriti harmonično i srećno ljubavno gnezdo.Dok je Bik tvrdoglav i odan svom partneru, Rak je zahtevno i mrzovoljno stvorenje. Međutim, njihova veza je mnogo dublja od samo prihvatanja međusobne razlike. Ovim znakovima ne smetaju mane jedni drugih. Umesto toga, to je prilika da oboje nauče i upijaju dobre kvalitete jedni drugih.

BONUS VIDEO: