Zadrugarka je prebacila svom, sada već bivšem dečku, što je ejakulirao bez njenog znanja, a on je osim u sukob sa njom, ušao i u nekoliko sukoba sa Tarom Simov i Sandrom Rešić, koje su je branile.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

Stupili smo u kontakt sa Markovim rođenim bratom, a Mario nam je otkrio šta misli o celokupnoj situaciji i rečima koje je Osmakčić izgovorio zadrugarkama.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

- Po mom mišljenju, Marko je tu malo zgrešio. Egoističan je dosta, gleda na svoju g*zicu, ne na druge. To što je uradio, je uradio, ali treba da se traži rešenje, a ne tamo da p*zdi na Taru i Sandru. Ako Viki da da se utiče na nju, to je njena stvar, a Marko treba da se koncetriše na razgovor sa Viki, da popriča sa njom kako će i šta će. Znači, da vidi kako će sa njom, a ne da pravi toliku halabuku i svađe. Nadam se da Viki nije zatrudnela, sumnjam da Marko želi da postane otac sa 23 godine. Ne mislim da je to njegova želja. Ne znam, nadam se. A ako je trudna, pretpostavljam da imaju metode da to može da se spreči, da se zaustavi trudnoća. Treba da gledaju kako da reše problem, a ne da se on svađa sa Tarom, Sandrom... Tako je kako je - započinje Mario i dodaje:

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Malo mi je krivo, zato što je Marko dosta, ljudi ga gledaju sad kao s*ks manijaka, kao da nije imao devojke, a imao je cura i cura. Ne treba mu to, pokazuje se loše. Mogao je biti malo staloženiji i mirniji. Maltene rečeno, natera curu da ima sa njim s*ks, tako mi deluje ponekad, a to mu ne treba. On nije takav lik, opušten je, interesantan, dobar dečko. Moram reći da se ne pokazuje u najboljem svetlu. Voleo bih da dobijem poziv sa njim, da ga posavetujem i smirim i da mu kažem da se ne nervira toliko više. Videćemo... Iskreno, ne želim još da postanem stric, sumnjam i da Viki želi da ponovo postane majka, ima dete već. Pretpostavljam da niko ne želi to dete. Najverovatnije će Viki da uradi test, nadam se da će biti negativan - dodao je Osmakčić.

(Pink.rs)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".