Marija Ana Pavlović, cimerka ubijene tiktokerke Noe Milivojev, navodno je pretučena prošle noći u jednom hotelu u Beogradu. Na nju je, kako tvrdi, nasrnula nepoznata žena.

Marija Ana sada je za "Blic" i iznela svoju stranu priče o incidentu u hotelu. Kako je rekla slučaj nije, a niti će prijaviti policiji.

- Još uvek sam potresena. Danas mi je rođendan, a besna sam i nervozna. U glavi mi je to što je nisam jače udarila, da ona oseti kako mene boli na noktu. Došlo je do incidenta jer je ona bila ljubomorna. NJen dečko je meni prišao i pohvalio me je da dobro izgledam. Bila sam umotana u peškir i nju je to potreslo. Uhvatila me je za vilicu. Bila sam u fazonu "sklanjaj ruke sa mene da te ne bih polomila". Ona je sklonila ruke sa mojih obraza, kakve ruke ima dobro da mi nije upropastila lice.

- Devojka je počela da se kači za mene. Da me smara. Kako se pela ka mojoj sobi u hotelu, uhvatila me je za ruku, gde mi je odlomila nokte. Ja sam nju onda šutnula u stomak, ona je otišla po dasku za seckanje paradajza da me sa tim udari. Niko nije hteo da priđe da me odbrani, jedino moj drug je bio tu.

- Čudno se osećam. Rođendan mi je danas, pa ću se napiti i valjda će mi biti bolje. Nisam zvala policiju, da ne ispadnem nečovek jer sam i ja nju udarila - rekla je Ana Marija za "Blic".

BONUS VIDEO: