Kako Informer saznaje od izvora u policiji, u ponedeljak popodne inspektori kriminalističke policije i interventna patrola su na Zvezdari zaustavili BMW, beogradskih registracija, kojim je upravljao Ivan P. (31).

- U ulici Živka Davidovića, zaustavljeno je i pregledano je vozilo kojim je upravljao Ivan P. i pronađena je već kesa sa marihuanom, kao i jedna manja kesa sa belom praškastom materijom najeverovatnije amfetaminom, kao i 80.000 dinara i 170 evra - objašnjava izvor iz istrage i dodaje:

- Privedeni je u razgovoru sa operativcima rekao gde je nabavljao drogu i patrola je odmah upućena u Mirijevsku ulicu u Grockoj gde je u stanu zatečena Ivana Đ. (27), koja je zaposlena u Policijskoj stanici Palilula, na izdavanju dokumenata. Pregledom stana u kome ona živi sa Markom M. pronađene su tri kese sa marihiuanom. U jednoj od kesa bilo je 12 paketića spremljenih za prodaju, a u frižideru je pronađeno i više manjih paketa amfetamina, dok je u ormanu pronađeno 60 evra i 22.000 dinara.

O akciji je odmah obavešteno Više tužilaštvo u Beogradu, koje je odredilo zadržavanje do 48 sati za Ivana P. i Ivanu Đ. koji će sutra biti privedeni na saslušanje kod tužioca, dok je za Ivaninim nevenčanim suprugom Markom M. raspisana poternica.

BONUS VIDEO:

UPALI U KUĆU, LOPOVE ZATEKLI U GAĆAMA I POBACALI IH NA POD: Pogledajte filmsku akciju UKP

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".