Naime, ona je svoje pratioce podsetila da društvene mreže ne prikazuju realan život, te je pozvala sve koji se suočavaju sa sličnim problemima da zapamte da nisu sami. Bela je i ranije javno govorila o borbi s teškom depresijom i anksioznošću s kojima se bori još od tinejdžerskog perioda, prenosi "Daily Mail".

Foto: Profimedia

 

 

Ona je napisala je da ju je na objavu podstakao video zapis pevačice Vilou Smit koja je govorila o nesigurnosti i teskobi, dodavši da su joj upravo pevačicine reči pomogle da se oseća "manje usamljeno".

- Društveni mediji nisu stvarni. Ponekad je sve što treba da čuješ da nisi sam/a. Dakle, poručujem ti da nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem to što govoriš - napisala je, između ostalog, manekenka.

Foto: Profimedia

 

 

Bela je istakla da mentalno zdravlje i ravnoteža u organizmu "nisu linearni" te ih je uporedila s rolerkosterom. Ona je podelila nekoliko saveta obožavateljima koji se bore sa sličnim mentalnim problemima.

- Želim da znate da uvek postoji svetlo na kraju tunela, a rolerkoster se u jednom trenutku potpuno zaustavi. Biće bolje - poručila je najlepša žena na svetu.

Foto: Profimedia

 

 

Bela je napisala i da se do sada više puta suočavala sa sličnim problemima i da zna da je moguće naučiti nositi se s boli ukoliko radite na sebi i provodite dovoljno vremena pokušvajući da otkrijete koji su to okidači i traume.

Foto: Profimedia

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".