Komšije voditeljke Marijane Mićić imale su samo reči hvale za nju: 

- Za nju nećete čuti ružnu reč ovde, svi je volimo. Mislim da se ne druži ni sa kim iz zgrade, ali sa svima zna da popriča. Nekoliko puta se desilo da zajedno šetamo ljubimce, da se slučajno sretnemo. Duhovita je i zna da se našali, spontana je. Od tada imam lepo mišljenje o njoj- kaže komšinica u razgovoru za “Super TV”.

Jedan stariji gospodin otkrio je da je Marijana vrlo brižna majka: 

- Jako je fina, uvek se javi. Viđam je kako šeta sa ćerkicom, preslatka je malecka. Zaista se ne razdvaja od nje, vidi se da je brižna i odgovorna majka. Pre nego što se skrasila, znala je da stalno zuji negde, ali sada koliko vidim mnogo više vremena provodi u kući sa porodicom. To i priliči jednoj porodičnoj ženi- kaže komšija koji je želeo da ostane anoniman.

U obližnjoj prodavnici su nam rekli da Marijana ne može da sakrije radost što će na svet doneti ponovo devojčicu.

- Sve najbolje imamo da kažemo i o Marijani i o Milošu. Uvek se jave kad nas vide. Nisu umišljeni niti im je glava u oblacima. Normalni ljudi su u pitanju. Marijani divno stoji i ova trudnoća. Vidi se da uživa u majčinstvu- rekli su za “Super Tv” zaposledni u prodavnici.

Jedna dama je bila iskrena i potvrdila da su Marijana i Miloš neverovatno skladan par. 

- Oni dugo žive zajedno i super se slažu. Nikad nisam čula neku buku i svađu da se čuje iz njhivog stana. Takođe, nisam nikada videla da su ljuti ili namršteni izašli iz porodičnog doma, da ne poverujete - kazala je ona iskreno.

Drugom starijem paru nije jasno zbog čega se još uvek nisu odlučili da se zakunu 

- Nikako ne shvatam zašto se njih dvoje nisu još venčali. Tolike godine žive zajedno. To je valjda danas neka moda.

Marijanu jako poštuju i u pet šopu u koji redovno svraća.

BONUS VIDEO: