Sloba, Darko, Đani i Tanja Savić odbijaju menadžere, pa zakazuju nastupe po Austriji i Nemačkoj jer se plaća skoro duplo.

Foto: N. Skenderija

 

Srpski pevači od početka juna pa sve do kraja septembra godinama imaju na desetine nastupa u Crnoj Gori na moru, međutim, ove godine neće da rade za siću! Tamošnje gazde klubova i menadžeri nude nikad niže honorare domaćim pevačima, koji sad više pevaju po dijaspori za duplo veće pare. Ponude oberučke na moru prihvataju Sandra Afrika i Dara Bubamara, dok su Darko Lazić, Sloba Radanović, Tanja Savić, Aleksandra Prijović, Radiša Trajković Đani odavno bukirali Austriju, Nemačku i tezge po BiH.

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private

 

- Na Crnogorskom primorju kao da je opet vreme korone. Kako su cene za letovanje skočile i previše, ove godine je manje turista, pa se to odrazilo i na estradu. Menadžeri kafića i noćnih klubova zovu pevače iz Srbije da pevaju za male pare, pa oni odbijaju jer im se ne isplati. Ranijih godina su bili maltene dupli honorari, pa naši pevači pre odu da pevaju po Nemačkoj i Austriji nego, recimo, u Budvu - priča nam upućen izvor i dalje otkriva da je čak i jedna od najpopularnijih diskoteka "Tip hil" ovogodišnju sezonu otvorila bez Cece Ražnatović.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".