Kako saznajemo, ona je stala na terasu na prvom spratu, bacila cipele na pešački prelaz ispred zgrade, ali su je primetili pripadnici saobraćajne policije dok se spremala da oduzme sebi život.

Jedan od policajaca izleteo je iz kola, otrčao do terase i u poslednjem trenutku skinuo ženi omču sa vrata i sačuvao je u životu.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je navodno želela prijem kod načelnika Gradske uprave Miodraga Matića, da mu se požali jer ima velike dugove za struju, ali on, koji inače i nije nadležan za ovakve probleme, nije bio u kancelariji.

Žena je, međutim, bila uporna i nekako uspela da uđe u kancerariju načelnika, a kada se uverila da nije tu izašla je na terasu i pokušala da se ubije. Na kraju ju je odvela ekipa Hitne pomoći.

SOS telefon za prevenciju samoubistva

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Na raspolaganju je tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružanjem podrške i pomoći, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva.

Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj 0800/309-309, opcija 1.

Prema poslednjem preseku Republičkog zavoda za statistiku, tokom 2020. godine samoubistvo je izvršilo 895 osoba.

BONUS VIDEO:

JEZIV SNIMAK LIKVIDACIJE: Kamere zabeležile trenutak kada je Jorović ubijen u Altini

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".