Žena koja je držana kao "se**ualna robinja" 14 godina pobegla je iz užasnog zatočeništva u Rusiji. Identifikovana samo kao Ekaterina B, sada ima 33 godine, ali se smatra da ju je kidnapovao "manijak" Vladimir Českidov (51) 2009. kada je imala samo 19 godina.

Ona tvrdi da je sve to vreme bila mučena i se**ualno zlostavljana, silovana "više od 1.000 puta". Českidov iz Smoline, u Čeljabinsku, trenutno je pod naoružanom stražom u psihijatrijskoj bolnici, suočen sa krivičnom istragom za ubistvo, silovanje i otmicu.

Ruski istražni komitet navodi da je on držao još jednu zatočenicu po imenu Oksanu, koju je raskomadao 2011. pre nego što je prokuvao njene ostatke. Istražitelji su rekli da su pronašli njene ostatke u podrumu kuće.

Prema izveštajima, Českidov je živeo u seoskoj kući sa svojom majkom Valentinom. Ona je navodno bila upoznata sa njegovim bolesnim zločinima i takođe je bila na ispitivanju ove nedelje.

 

 

Ekaterina je uspela da pobegne nakon što se Českidov napio i zaboravio da zaključa vrata svoje podrumske tamnice. Takođe je navodno ubedila njegovu majku da će ih oboje ubiti, što je dovelo do toga da je majka pozvala hitnu pomoć. Nakon smelog bekstva uspela je da uđe u trag svojoj sestri, koju nije videla 14 godina, pre nego što je pozvala policiju.

- Svuda je hodao sa mnom držeći nož, uvek je imao nož u ruci - rekla je Ekaterina sestri.

 

 

Objasnila je da su se upoznali kada joj je ponudio piće na železničkoj stanici. Zatim ju je pozvao kući i ona je pristala.

Izveštaji tvrde da je bila primorana da radi kućne poslove, da brine o njegovoj majci i da mu pruža se**ualne usluge. Vezao bi je kad god bi izašao iz kuće i terao je da pije votku.

Policija je zaplenila laptopove, diskove sa po**ografijom i se**ualne igračke koje su navodno korišćene tokom mučenja devojke iz Českidovog doma. 

 

 

Policija takođe pokušava da utvrdi šta se desilo sa ocem i suprugom Českidovog. NJegova supruga je navodno umrla nakon pada sa prozora.

BONUS VIDEO:

SEĆANJE: Pevač Krsta Petrović bio je popularan ovde, a još više u Rusiji

(MONDO)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".