Kostić je rekao kako bi trebalo da postavimo Berlinski zid između ova dva naroda.

- Ja bih stavio Berlinski zid između nas da ne možemo više nikada da se sretnemo, mislim da ne bi dolazilo do tih strašnih nesreća. Ni na pijaci, ne može, pošto krompir? Jesi Srbin? Ne može. Jednom kada se u našim narodima dese velike nesreće i zločini, tipa Jasenovac, od tog momenta više ne razgovaramo. Mi smo najviše krivi, jer smo kao uvek bili - hajde da svi Sloveni žive zajedno. Mi uvek hoćemo da se igramo, Hrvati kažu skloni se, a mi kao, hajde da se družimo. Ne možete da se igrate, kad stalno buše loptu - rekao je Vuk za Sputnjik i dodao:

- Mene to jako pogađa, ja se saosećam sa žrtvama, to je najprljaviji rat u zadnjih ne znam koliko vekova, to je bio opšti haos.

Ovom izjavom, Vuk je izazvao brojne reakcije na društvenim mreažama. Mnogi tviteraši smatraju da je preterao ovim postupkom, dok drugi ipak misle da se nije lepo izrazio.

"Nemam dovoljno bogat rečnik kojim bih izvređao ovo govedo primitivno", "Pa ovaj je gori čovek nego glumac. A glumac je katastrofa", "Daleko bilo", "Fascinantni su mi ovi ljudi koji misle da nasilje, zločini opasnost postoje samo između različitih naroda ali ne postoje u okviru istog naroda", "Kad ti je zid u glavi ne treba ti Berlinski", "Sve je tačno što je rekao. Svaka čast na hrabrosti jer on rizikuje karijeru među drugosrbijanskim i liberalnim krugovima u kulturi", samo su neki od komentara na Tviteru.

BONUS VIDEO: