Od samog početka karijere, uvek radna, skromna i poštena nije se uklapala u estradne šablone, u kojima su jasno definisana „neka pravila“. Već se trudila da sav zaređeni novac ulaže u svoju karijeru, velike hitove i spotove, ali i u svoj porodični dom, gde je pomagala i pomaže svom ocu i svojoj sestri.

V. Danilov

 

Prisetila kako su izledali njeni počeci, tok karijere, ali i sve ono sa čim se susretala tokom svog bitisanja na estradi, uspona i padova na svim poljima.

V. Danilov

 

- Ovim poslom se ne bavim da bih glumila zvezdu, da bih mnogo zaradila, da bih se bogato udala, ne! Kod mene preovladava želja da na nastupu, bio koncert na otvorenom, diskoteka ili privatno veselje, napravim „lom“ u pozitivnom smilu da se svi lepo provedu. U životu me drži iskrenost, ni sa čim se ne opterećujem - kaže Rada.

V. Danilov

 

Voditelj ju je pitao, s obzirom na to da postoji 16 godina na estradi, da folk zvezda prokomnetariše i priseti se kroz kakve je sve lepe i loše faze javnog posla prolazila i koliko joj je bilo teško nositi se sa tim.

V. Danilov

 

- Narodski sam čovek i ostala sam čista, nikada nisam imala šta da krijem, kod mene je sve bilo transparentno.  Javno sam vozila i traktor i sve ostalo - priča Radmila i dodaje:

V. Danilov

 

- Narod me je od prvog dana shvatio, video je da se ničega ne libim. Često idem u svoje selo, mnogo više nego ranije i to mi baš znači.

V. Danilov

 

Karijeru je započela trećoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. U razgovoru sa voditeljem Dušanom u "Sa zvezdama na ti" Rada je istakla kakve je uspomene vežu za taj period.

V. Danilov

 

- I dan danas, kada idem u svoje selo, svaki put mi se vraćaju scene iz tog perioda, kako smo išli i vraćali se sa takmičenja, snalazili smo se na sve načine i oko prevoza, benzina i svega. Sada mi je lepo, kada se setim tog početka, jer znam da nam nije bilo lako, ali to je bio i prelomni trenutak u mom životu, u smislu karijere - priseća se Radmila i priča:

V. Danilov

 

- Sećam se kada sam prvi put stala na Gradnovu scenu, sve mi je bilo nestvarno – gledam pevače o kojima sam do juče sanjala – Cecu, Seku, Brenu, Draganu, Karleušu, Stoju, Janu, Mileta Kitića.

V. Danilov

 

- Imala sam tremu i veliku odgovornost i na kraju je uspelo, Bog me je pogledao i ostalo je istorija - završava folk zvezda.

V. Danilov

 

O svemu tome i mnogim drugim stvarima, razgovarala ja sa autorom i voditeljem, Dušanom Cakićem.

V. Danilov

 

U nastavku, u videu ispod, na video-platformi "Novosti" pogledajte poslednju emisiju u prvoj sezoni "Sa zvezdama na ti".

A sutra, u ponedeljak 24. jula i na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte dvadeseto, ujedno i poslednje izdanje - prve sezone projekta i emisije kompanije "Novosti", "Sa zvezdama na ti".