Slavni par je često letovao u Rosama u Crnoj Gori gde su inače imali kući. Okupljalo se njihovo društvo, glumac je obožavao da peca, a Milena je bila povučenija. Kuća u kojoj je živeo par, prodata je. Slavni glumac, Dragan Jovanović kupio je deo kuće pored njihove, ali i on je svoj deo prodao.

- Ja sam živeo u kući koju je napravio moj pradeda, pa je potom deda živeo tu, a onda ju je posle otac renovirao i posle je cela rasprodata. Prvo je kupio Dragan Nikolić jedan deo, pa do njega Dragan Jovanović, a donji deo jedan biznismen iz Bijelog Polja - govori komšija.

Foto: Arhiv Novosti

 

- Bio sam dečak. Nekih 13, 14 godina sam imao. On je bacao mrežu da peca ribu. Voleo je mnogo Rose. Posle pecanja obavezno je jeo pršut i pio domaće vino tu u jednom restoranu odmah do vode. Sedeo je tako s meštanima, a mi deca smo trčali oko njega. Šetao je sam dugo pored mora, pa se zagleda u talase - seća se komšija, koji kaže da je Milena bila tiha žena.

- Ona je bila povučenija. Imala je svoje društvo. Nije mnogo komunicirala s meštanima. Recimo, Seka Sablić, Milena i Dragan su se svi zajedno družili. To da ste videli - ovde kraj mora kako je bilo lepo videti glumačke legende kad zasednu. Provodili su vreme zajedno. Dolazili su im i drugi glumci, ali ne sećam im se sada imena. Bokokotorski zaliv je Dragan jako voleo jer je zavučen i imao je mir ovde. Dragan je prodao davno kuću, a i Gagi je prodao svoj deo, pa sad tu žive drugi ljudi - ispričao je Kaluđerović.

(Kurir)

BONUS VIDEO: