Kao i svaka mlada zvezda, pevačica Radmila Rada Manojlović je kada je počinjala karijeru, bila pod pritiskom kolega kada je u pitanju oblačenje i nakit: 

- Mnogi su podlegli pritisku okoline. I ja sam ga imala, meni su starije koleginice, velike zvezde govorile kako ne mogu takva da se pojavim na aerodromu ili emisiji, da moram da imam Šanel tašnu, Roleks sat, makar da nemam šta da jedem, pa neku bundu. Mnogi su rekli da moram silikone… Da se uklopim u kalup-  izjavila je pevačica koja je jednom prilikom gostovala u haljini koju je sestra poručila putem onlin stranice: 

- Ovo na meni je sa neke stranice poručeno, ne košta ni 2000 dinara. Stvari ne nose mene, nego ja stvari, i meni je bitno kako se ja osećam - iskrena je pevačica koja priznaje da se iz inata nikada nije promenila zbog čega joj je danas drago.

Rada je istakla da je bitnije kako izgledaš iznutra, a ne šta nosiš na sebi:  

- Ja sam čak i iz inata radila te stvari. Ne mogu ljudi da te vole samo zbog izgleda, ako te zavole zbog tvoje unutrašnjosti, ti ćeš trajati zauvek. Ja ne mogu da zamislim taj pritisak da ljude moram da pridobijam ljude garderobom– ispričala je u emisiji  "150 minuta".

Podsećanja radi, pevačica Radmila Rada Manojlović je nedavno na mesto menadžera zaposlila svoju sestru Mariju Manojlović. 

(Grandonline)

BONUS VIDEO: