Dara je sa Milanom dobila sina Konstantina. Posle razvoda starateljstvo je pripalo njoj, ali je sa bivšim mužem ostala u prijateljskim odnosima. Nikada se nije ustračavala da u javnosti priča o svom mužu, a dosta toga se zna o njenom privartnom životu. 

Poznato je da je Dari i Milanu sin centar sveta. 

Kako kosta ne bi osetio manjak ljubavi jednog roditelja, često se odluče da odu zajedno na porodična putovanja. Tada svi pomisle da će se ljubav među njima obnoviti. 

Međutim, sada je Milan otkrio nepoznate detalje iz njihovog odnosa. 

- Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju.

- Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama.

- Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - ispričao je jednom prilikom Kesić koji i dan danas za majku svog sina ima samo reči hvale.

(Alo)

BONUS VIDEO: