Fudbaler Nemanja Gudelj, dečko pevačice Anastasija Ražnatović, nedavno je otišao na transplantaciju kose zbog zalistaka koje je imao. On je ceo proces kroz koji je prošao na jednoj klicini u Turskoj podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i preneo im svoje iskustvo.

Anastasija je sada podelila njihovu zajedničku fotografiju na storiju na Instagramu, a mogu da se vide prvi rezultati na Nemanjnoj kosi.

Nemanja na fotografiji grli mladu pevačicu, a ne može da se ne primeti da je promena dosta uticala na njegov izgled i da sada ima mnogo više kose u prednjem delu glave.

Foto:Printscreen/Instagramraznatovicanastasija

 

 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti. Deaktivirala je profil na Instagramu, kako bi se potpunosi posvetila svoj oporavku, ali je nedavno na oduševljenje pratioca ponovo aktivna i redovno deli deliće svog dana.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".