Kao drugoplasirana učesnica četvrte sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" Milica Kemez je trebalo da dobije montažnu kuću, ali joj ova nagrada nikad nije uručena.

Milica je nedavno na društvenim mrežama podelila prepisku koju je vodio jedan njen pratilac sa firmom koja je trebalo da realizuje ovaj projekat.

- Je l' moguće da još uvek niste dali kuću Milici Kemez koju ste obećali još pre tri godine? Je l' se ne bojite Boga? Užas! - napisao je pratilac Kemezove, nakon čega je dobio odgovor:

Foto: ATA images

 

 

- Je l' kupila plac? Nije. Tri godine ne može da kupi plac, molim vas. Da li se vi plašite Boga? Pišete nekome, a ne znate ništa o tome. Bićete tuženi i vi i Kemez za lažne optužbe i vređanje. Svaki profil i svaka uvreda predati su advokatima i policiji. Samo vi pravite profile i pišite. Svako na sud, pa da stanemo na put lažima. Nije život rijaliti priča. Život je nešto drugo. A ona samo neka kači i vređa i iznosi laži. A vi razmislite sledeći put kada pišete nekome. Pozdrav.

Foto: Instagram printskrin/milicakemezofficial

 

 

Nekadašnja zadrugarka je ovu prepisku ispratila rečima:

- Ja sve crno na belo dajem pošto mi nisu isporučili kuću u magacin koji sam plaćala šest meseci jer su oni tražili specijalan magacin i uslove (3.500 evra).

Milica je u sledećoj objavi podelila ugovor u kom, između ostalog, stoji stavka:

Foto: ATA images

 

 

- Na današnjem sastanku je dogovoreno da će (prim.aut. vlasnik firme) lično isplatiti Milici Kemez na ime neisporučene montažne kuće njenu novčanu protivvrednost za koju se saglašavaju da na današnji dan predstavlja iznos od 20.000 evra.

Kemezova je uz ovaj ugovor dodala i komentar:

- Od tada se ne javljaju na telefon i ne odgovaraju na poruke.

Ko zapravo u celom ovom slučaju govori istinu verovatno ćemo saznati nakon sudskog procesa do kog će, po svemu sudeći, doći.

BONUS VIDEO: