Glumica Marina Mirković (devojačko Ćosić) otputovala je na zasluženi odmor odakle se oglasila provokativnim slikama sa jahte.

Pratioci su mogli da uživaju u pogledu na more, a kada je Marina u kupaćem kostimu pozirala na jahti, pa još podigla jednu nogu, svi pogledi bili su upreti u njenu izvajanu liniju i dekolte na grudima.

Marina je zatim pokazala i svog supruga, sa kojim je takođe pozirala na jahti, dok ju je on čvrsto grlio, a osmeh nisu skidali sa lica, pa ni komentari nisu izostali:

"Predivni ste", "Prelep par", "Volite se", samo su neki od komentara koji su se nizali.

Podsetimo, popularna glumica se porodila u januaru 2021. godine, kada je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Sofija. Sa suprugom je imala venčanje, na koje su doveli lažnog matičara. Par je 2020. godine napravio intimnu ceremoniju, a Marina se tada i verila i udala u istom danu, kako je i sama napisala, ne znajući da je čeka romantično iznenađenje.

 

 

Marina Mirković se suočila sa neprijatnom situacijom na poslovnom planu kada je zatrudnela - kada se pročulo da je u drugm stanju, dobila je otkaz.

 

 

- Nisam samostalno ništa otkazala, ali je poražavajuće što su pojedini projekti mene otkazali čim su saznali da sam u drugom stanju, bez prethodnog sastanka na kojem bi utvrdili da li je lako sakriti ili ne, ili da li se vidi da sam trudna uopšte. Masa ljudi i dalje ne primećuje da sam u drugom stanju - izjavila je tada Marina za domaće medije.

BONUS VIDEO: