Voditeljka Red i Pink televizije, Ana Radulović, neretko na svojim društvenim mrežama ističe svoju vitku liniju i figuru, pored čega se trudi i da svima kojima je to potrebno, udeli savete kako da se pobrine za svoju i izgleda dobro.

Naime, ona je novom objavom na društvenoj mreži instagram oborila sve. Voditeljka je objavila fotografiju u belom kupaćem kostimu kraj bazena, koji ističe njenu vitku liniju.

Ono što je mnogima zapalo za oko, a što se ne tako često moglo primetiti jeste pirsing na njenom stomaku. Komentari pohvala na njen račun na društvenim mrežama samo su se nizali i hvalili njeno izvajano i zategnuto telo. A malo je imala problema i da ukroti dekolte.

 

 

"Struk kao kod lutke","Kakva bomba", "Prelepa", "Najzgodnija i najlepša voditeljka", "Svaka čast Ana" "Nema zgodnije od nje", "Vau", samo su neki od komentara.samo su neki od kometara.

Podsetimo, Ana Radulović je supruga bivšeg takmičara "Zvezda Granda" Mirčeta Radulovića.

 

 

On je jednom prilikom istakao da li mu smetaju Anine provokativne fotografije, koje objavljuje na Instagramu:

- Ja sam joj podrška od samog početka, tu sam oduvek, čak sam i glavni fotograf, i na moru, i svakog dana, ja sam taj koji prihvata sve te slike, pita me uvek da li može da izbaci, ali takvo je vreme, svi to vole, svi se slikaju provokativnije, sve je to deo posla - rekao je Mirče jednom prilikom.

BONUS VIDEO: