Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, efikasnom akcijom uhapsili su G. M. (1997), D. K. (1996), I.G. (1990) i Z.J. (1997) koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo teško ubistvo nad tridesetogodišnjim muškarcem 21. juna ove godine u Zemunu.

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opservirali tridesetogodišnjeg muškarca a 21. juna osumnjičeni G. M. se maskirao u dostavljača hrane, prišao motorom do žrtve i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga.

U toku je dalji rad policije.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd čestitao je na ovoj akciji istakavši da su zahvaljujući njihovom predanom i profesionalnom radu sva ubistva počinjena od početka godine u Srbiji rasvetljena.

- Zahvaljujući vašoj upornosti i znanju, predanom i angažovanom radu, Beograd je sigurna i bezbedan grad. Poruke vašeg rada su jasne i nedvosmislene ne postoji zločin koji će proći ne kažnjeno i svakoga onoga ko počini krivično delo stići će pravda - poručio je ministar Gašić.

BONUS VIDEO: