Robert de Niro je prekinuo ćutanje i oglasio se povodom smrti svog 18-godišnjeg unuka Leandra koji je pronađen mrtav u nedelju popodne sa belom praškastom supstancom na tanjiru pored njegovog tela.

U izjavi, glumac je rekao: "Duboko sam potresen zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni na svim izjavama saučešca. Molimo vas da nam pružite privatnost kako bismo ožalili gubitak Lea."

Kako prenosi Dejli mejl, ožalošćeni Robert De Niro viđen je kako stiže u pogrebnu kuću u NJujorku u ponedeljak uveče nakon iznenadne smrti svog unuka tinejdžera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

De Niro je u pogrebnu kuću stigao zajedno sa Leandrovim roditeljima, glumčevom usvojenom ćerkom Drenom De Nirom i umetnikom Karlosom Rodrigezom.

Podsetimo, eživotno telo tinejdžera pronađeno u stolici u jednosobnom stanu vrednom 950.000 dolara u Cipriani Club Residences na Vol Stritu.

Policijski izvor kaže za DailyMail.com da je supstanca pronađena u blizini njegovog tela i da nije bilo znakova povreda. Pronašao ga je prijatelj koji se nije čuo s njim nekoliko dana i proveravao ga je, rekao je policijski izvor za TMZ.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".