Te davne 2004. ceo svet je brujao o skandalu - "idiličan" brak Dejvida i Viktorije Bekam bio je pred pucanjem zbog fudbalerove navodne afere sa ličnom asistenkinjom, Rebekom Los, koja je za kratko vreme postala glavna tema svih medija.

Foto: Profimedia

 

Zapravo, Rebeka i Dejvid, prvi put su uslikani 18. septembra 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Pametna i zgodna, obasipala je Dejvida pažnjom koja mu je preko bila potrebna, a granice između privatnog i poslovnog odnosa su se svakim danom sve više pomerale. Nije ni čudo što je Bekamu malo trebalo da padne na njene čari.

Foto: Profimedia

 

Nakon objavljenih fotografija na kojima su veoma blizu jedno drugog, Bekamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, mnogo kasnije, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i krenuli put njegovog apartmana u hotelu Santa Mauro. Afera je bila na vrhuncu.

Foto: Profimedia

 

Kako je tada tvrdio dobro upućeni izvor, Bekam je već u automobilu počeo da ljubi svoju asistentkinju. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao celu večnost na ovaj trenutak. U hotelu Dejvid je delovao nervozno i žurnim je korakom produžio kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi prigušio je svetla.

Za njihov odnos saznalo se par dana kasnije, a izrevoltirana Viktorija nazvala je Rebeku i zapretila joj da se drži dalje od njenog supruga.

Foto: Profimedia

 

Viktorija i Dejvid su prebrodili skandal, a Rebeka je iskoristila svojih 5 minuta slave. Pozirala je za "Playboy", ali i učestvovala u rijalitjima "Farma" i Celebrity Love Island". Ipak, Rebeka nije želela da jedino ona bude kriva za sve, pa je rešila da javnosti skine "ružičaste naočari" po pitanju Bekamovih, i prodala medijima celu priču o prevari.

Foto: Profimedia

 

Ipak, da psi laju, a karavani prolaze, te da se sve zaboravi nakon nekog vremena potvrđuje i to što je Rebeka danas u srećnom braku sa lekarom Svenom Kristjarom Skaiajom i ima dva sina Magnusa (12) i Liama (8). 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".